Ismerkedési kalauz introvertáltaknak

Speciálisan erre a személyiségre kialakított ismerkedési segédlet, amely választ ad a nőkkel kapcsolatos kérdéseidre és átvezet a nehézségeken

Biztos már te is sokszor hallottad a nagy tanácsokat: legyél magabiztos, add önmagad, viselkedj nyíltan, nyűgözd le a nőt stb. És észrevehetted már, hogy neked ezek nem működnek, nem tudod varázsütésszerűen befolyásolni az érzelmeid. Távol áll tőled, hogy csak úgy nyíltan viselkedj egy idegennel, mikor még régi ismerősökkel sem tudsz az lenni. És végső soron, ezektől a tanácsoktól csak még feszültebb lettél.

Elárulom neked, hogy a te introvertált személyiséged is lehet vonzó, ha megfelelően kommunikálod!

A jó hír pedig az, hogy nem kell megjátszanod magad ahhoz, hogy ez sikerüljön. Nem kell másnak mutasd, azt aki vagy. Egyszerűen csak megfelelően kell prezentálnod magad, és a úgy alakítani a kommunikációdat, az adatlapodat, hogy vonzó legyen a nőknek.

Mivel az introvertáltak alapvető sajátossága, hogy túl sok inger hatására  feszültek lesznek, kell egy olyan helyszín, ahol ezt az egészet kontrollálni tudod. Erre a legjobb az online tér!

imageedit_1_7530697923

Kovács András

Introvertált és online ismerkedés tanácsadó
Sok ideig próbáltam megérteni, hogy miben vagyok más, és hogyan érvényesülhetek ezekkel a képességekkel is. Ebben a könyvben próbáltam összefoglalni sok év tapasztalatát.
Mindazokat a módszereket, amelyeket sikerrel alkalmaztam az ismerkedésben, és eleve abban, ahogyan tekintsek magamra, a páromra, az emberekre.

Én vagyok a szerzője az introvertaltak.blog.hu-nak:

Miért online?

A kalauzban több mint 150 oldalon keresztül le van vezetve minden lépésről lépésre.

Természetesen ezek az alapelvek használhatók bármilyen ismerkedési folyamatban, nem csak online.

Amiről szó lesz

 • Hogyan iktasd ki a leggyakoribb káros hiedelmeket, amik akadályoznak abban, hogy egyről a kettőre juss
 • Hogyan kelts vonzalmat a nőkben
 • Milyen jelzéseket küldenek feléd
 • Hogyan hozd ki a maximumot a külsődből
 • Hogyan hozz létre egy jó társkereső adatlapot
 • Milyen képeket tegyél fel, hogyan készítsd el ezeket egyedül
 • Mi legyen az első üzenet
 • Miről beszélgessél
 • Hogyan prezentált a gyengeségeid
 • Mi legyen az első randin
 • Hogyan érints meg nőket
 • Hogyan történjen meg az első csók
 • Hogyan alakítsd a dolgokat úgy, hogy szex is legyen belőle
 • Hogyan szerezz lánybarátokat
 • Hogyan kezeld ha elutasítanak

Sok Sok példabeszélgetéssel, ahol látjátok majd a gyakorlatban megvalósulni az egészet.

Áttekinthetően, lépésről lépésre. Bárki könnyen elsajátíthatja a benne leírtakat, a gyakorlás pedig igen élvezetes ; )

Képzeld el azt az állapotot, amikor már túl vagy jó pár beszélgetésen, és sokat találkozgattál nőkkel. Már tudod mi működik az adatlapodon, tudod hogy kell kommunikálni, megismerni valakit. Egyszerűen csak fent vannak a képeid, adataid, hetente párszor felnézel, hogy lásd milyen lányok jelölték be, kinek tetszel, és kivel kell majd randizz. Ez mind mind elérhető, csak megfelelő információk, és kitartás kell hozzá.

Miért ne lehetne ilyen barátnőd?

Nem fogom azt mondani, hogy egyből megtalálod az igazit, vagy a nők az öledbe hullanak. Azt mondom, hogyha követed azokat a tanácsokat, amik a könyvben vannak, akkor az eredmények jönni fognak. Lehet még aznap!

Visszajelzések

“Csak kíváncsiságból vettem meg a könyvet, olvasgattam, aztán amikor felraktam pár olyan képet ami javasolva volt, másnapra rám írt egy nagyon szexi csaj. Később sikerült találkozni is vele. Örök hála!”
 “Nagyon sok üzenetet küldtem ki régen, és szinte semmi választ nem kaptam rájuk. Most végre tudom mit kell írni, tudom hogy kell folytatni és randevút egyeztetni. Köszönöm!”
“Már ahogy blogot olvastam is úgy érzetem, mintha rólam lenne írva az egész. Ez pont így volt a könyvvel is. Aki ezzel nem tud jobban ismerkedni, annak már semmi sem segít.”
“Amit a könyv ígér azt abszolút teljesíti. Ne várja senki hogy egész nap a tévét nézve találja meg nagy Ő-t, de a tanácsokat megfogadva kurvára hatékonyan lehet ismerkedni!”

Gyakran ismételt kérdések

-Nem hiszek az internetes ismerkedésben, eddig sok lánynak írtam üzenetet és senki nem válaszolt. Vajon most működni fog?

Eddigi üzeneteid valószínűleg az eddigi eredményeid tükrözték. Az ismerkedés kalauzban részben arról lesz szó, hogyan kommunikálnak, azok az emberek, akik sikeresek a nőknél. Ha te is úgy fogsz kommunikálni, és ezt kombinálod megfelelő képekkel, adatlappal, akkor biztos, hogy drasztikusan javulnak az eredmények! Úgy is lehet ezt nézni, mint egy egyenletet. Ha a változók növekednek, akkor az eredmény is növekedni fog.

-Az online tér nem csak a külsőségekre alapuló húspiac?

Nem külsőségekről van szó, hanem csak képekről. Csak képeket lát rólad a másik fél, az üzenetek előtt. De épp ezért beszélek majd sokat arról, hogy hogyan kell megfelelő, jó képeket elkészíteni teljesen egyedül.  Amint elindulnak a levélváltások, már egyre kevesebb szerepe van a külsőnek, a kommunikáció lesz a lényeg.

-Nem ciki az online ismerkedés?

Egyre inkább nem az! Szinte minden évben megjelenik egy újabb program, a világ teljesen ilyen irányba halad. A határok is összemosódnak, mert van akivel két szót beszélt életében a lány, de aztán facebookon meg rengeteget, és kapcsolat lett. Akkor az miért is ne lenne online ismerkedés? Egyre kevesebb az olyan ember, aki még sohasem próbálta ki. És ugye, azok már nem mondhatják, hogy ciki; )

-A társkeresőkre nem csak azok regisztrálnak akikkel valami gond van?

Az élet felgyorsult, sok karrierista nőnek nincs ideje összejövetelekre, társaságokba járni. Ezért beregisztrál egy ilyen helyre és ismerkedik. Ettől ő még lehet ugyanolyan értékes mint más, sőt. Természetesen azt ki lehet jelenteni, hogy a különböző oldalakon, különböző típusú emberek lesznek. Pl. a Badoon nyilván más közösség lesz, mint az Elittárson. De épp ettől szép az egész, hogy mindenki kiválaszthatja melyik oldal jön be neki legjobban.

-Nem vagyok már olyan fiatal, nekem is való ez az egész?

30-40 éven felül, az ember gyakran szembesül azzal, hogy az internetes dolgok nagyon távol állnak tőle, bulizni, szórakozni már túl idős, de ugye utcán sem állíthat meg akárkit, és szólíthatja le.. A döntést nem én kell meghozzam, viszont annyit mondhatok, ha van egy magányos idősebb hölgy, ő biztos, hogy nem megy el bulizni. Hanem első dolga, az az ilyen oldalakra való regisztrálás lesz. Meg is lehet nézni a keresőben, hogy hányan vannak fent ebből a korosztályból, meglepően sokan.

-Fiatal vagyok, tizenéves. Az én korosztályomnál is működnek ezek az elvek?

Persze, ezek az elvek kortól függetlenek. Ugyanúgy tud vonzódni egy 15 éves lány, a neki tetsző pasihoz, mint egy 35 éves.

Diszkréció

A könyvet PDF formában fogod megkapni. Így zavartalanul olvashatod bármikor, senki sem fogja látni.

Ha bármivel elégedetlen lennél, akkor visszautalom a teljes vételárat!

Én tényleg segíteni akarok azon, akinek erre szüksége van. Ha te úgy gondolod nincs szükséged, és nem tudod hasznosítani az ott leírtakat, akkor visszakapod a teljes kifizetett összeget. Szerencsére erre eddig még nem volt példa:)

Tegyél egy nagy lépést a boldog párkapcsolat fele!

Vágj bele most!

Ismerkedési kalauz könyv

3990 ft  helyett 1990 Ft limitált ideig. Találd meg a párod pár kávé áráért!

Ismerkedési kalauz könyv

+ 3 óra online tanácsadás

6990 ft helyett 4990 Ft

Coachingért és további információkért írj az introvertaltak@gmail.com címre.